سرنوشت شهرک‌های صنعتی پس از لغو تحریم‌

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی می‌گوید در فضای اقتصادی پس از لغو تحریم‌ها در بخش توسعه صنایع کوچک، بش‌تر به دنبال توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی هستند نه توسعه کمی آن‌ها.

فرشاد مقیمی درپاسخ به اینکه آیا در شرایط فعلی که لغو تحریم‌ها اعمال شده است، شهرک‌های صنعتی و صنایع کوچک آمادگی توسعه دارند، اظهار کرد: پس از برداشته شدن تحریم‌ها، انتظارات جامعه و سیاستمداران این است که حداقل رونقی در بازار و اقتصاد ایجاد شود، از این رو اولین فکری که به ذهن صنعتگران می‌رسد، توسعه صنایع با حضور سرمایه‌گذاران خارجی است.

به گطارش اقتصاد آنلاین به نقل از اقتصاد، وی افزود: اینکه سرمایه گذاران خارجی به ایران آیند، تا حدود بعید است و تا حدی نیز ایران چندان از حضور خارجی‌ها در صنایع کوچک استقبال نمی‌کند.

مقیمی با بیان اینکه باید در داخل کشور پتانسیل تولید ایجاد شود، گفت: هنگامی‌که خارجی‌ها به کشور می‌آیند و سرمایه‌گذاری می‌کنند، دیگر از فرصت سرمایه گذاری داخلی جلوگیری می‌شود.

به گفته وی، همچنین با توجه به قوانین و مقررات حاکم در کشور، در سال‌های اخیر همچون قانون رفع موانع تولید، قانون الحاق تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و احکام دائمی و برنامه ششم توسعه کمتر کسی است که رغبت داشته باشد فعالیت صنعتی خود را خارج از شهرک‌های صنعتی انجام دهد که در غیر این صورت با چالش‌های زیاید همراه خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی اظهار کرد: به تازگی نیز سیاست‌هایی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است و برخی قوانین دستخوش تغییراتی شده است، از این رو رغبت برای حضور برخی مناطق افزایش یافته است.

وی ادامه داد: یکی از این مناطق شهرک‌های صنعتی، دیگری مناطق آزاد و پس از آن نیز مناطق ویژه هستند. در حال حاضر نیز برخی شهر‌ک‌ها در مناطق آزاد هستند و برخی در مناطق ویژه که پیش بینی می‌شود سهم قابل توجهی از این صنایع به شهرک‌های صنعتی این مناطق روی آورند و توسعه صنایع بیش از پیش شود.

مقیمی گفت: از طرفی دیگر حضور این صنایع باعث می‌شود تا صنایع پایین دستی، مجموعه خدمات پس از تولید و پشتیبان آن‌ها در‌‌ همان شهرک‌ها حضور یابند که در این صورت توجه بیشتری به سمت این شهرک‌ها و توسعه کیفی آن‌ها صورت گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی بر این باور است که در صورت توسعه کیفی صنایع و شهرک‌های صنعتی، ‌برخی شهرک‌ها می‌توانند به جذب برخی سرمایه‌گذاری‌ها کمک کنند.

وی افزود: از این رو بار‌ها در سایت وزارت صنعت معدن و تجارت منتشر شده است و لیست‌هایی از این شهرک‌ها منتشر شده است تا منابع با محدودیت‌های موجود برای کیفی سازی شهرک‌ها فراهم شود و به جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور کمک کند.

مقیمی تصریح کرد: در حال حاضر و در مدت اخیر، شرکت‌های خارجی به شهرک‌های صنعتی آمده‌اند و در این شهرک‌ها سرمایه گذاری کرده‌اند.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، اظهار کرد: در کنار ورود سرمایه‌گذار و مذاکره با سایر کشور‌ها به توسعه زیرساخت‌ها نیز نیاز است.

وی گفت: در شرایط فعلی که تحریم‌ها برداشته شده است و چشم بسیاری بر توسعه صنایع ایران است، به دنبال توسعه کمی شهرک‌های صنعتی بیش از نیاز نیستیم، چرا که هدف از توسعه صنایع کوچک، توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی آن هم با تولید کنددگان داخلی است.

مقیمی افزود: ممکن است شهرهایی همچون تهران، البرز، شیراز، ‌تبریز، اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی نیاز به توسعه کمی شهرک‌های صنعتی داشته باشد، اما سازمان صنایع کوچک بیشتر به دنبال توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی است چرا که در برنامه ششم توسعه به توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی اشاره شده است.

مشاور املاک ارس ::

سرمایه گذاری ,

خرید ,

فروش ,

اجاره ,

رهن

مشارکت

قیمت زمین

قیمت ملک

مشاور املاک ارس وند ,

زمین ,

باغ ,

مغازه ,

ویلا ,

مجتمع تجاری ,

سوئیت ,

هتل آپارتمان ,

ملک ,

منطقه آزاد ارس ,

قیمت باغ

قیمت مغازه

قیمت ویلا

قیمت مجتمع تجاری

قیمت سوئیت

قیمت هتل آپارتما

قیمت زمین جلفا

قیمت مغازه جلفا

قیمت باغ جلفا

قیمت ویلا جلفا

قیمت هتل آپارتمان جلفا

قیمت ملک جلفا

قیمت مجتمع تجاری جلفا

قیمت زمین ارس

قیمت مغازه ارس

قیمت باغ ارس

قیمت ویلا ارس

قیمت هتل آپارتمان ارس

قیمت ملک ارس

قیمت مجتمع تجاری ارس

خرید و فروش زمین جلفا

خرید و فرش باغ جلفا

خرید و فروش مغازه جلفا

خرید و فروش ویلا جلفا

خرید و فروش ملک جلفا

خرید و فروش سوئیت جلفا

خرید و فروش زمین ارس

خرید و فرش باغ ارس

خرید و فروش مغازه ارس

خرید و فروش ویلا ارس

خرید و فروش ملک ارس

خرید و فروش سوئیت ارس

در تلگرام منتظر شما هستیم
عضویت در کانال تلگرام املاک ارسوند